KIT Digital, Inc. - US4824702009

курс

187,00

Смена-0,50, -0,27%
объём57056
дата2.8.2011 18:30

Капитал Парнерс Лайнз

Комментарий

KIT DIGITAL INC

Aktuality (dividendy, kalendář hospodářských výsledků apod.)

Hospodářské výsledky za 4Q, resp. rok 2010 by společnost měla zveřejnit 16.3.2011.

V listopadu 2010 společnost uskutečnila další zvýšení kapitálu, když upsala 8 mil. akcií za kurz 12 USD.

Informace o emisi

Druh investičního nástrojeakcie
Forma CPna jméno / majitele
Podoba CPzaknihovaný CP
Jmenovitá hodnota CP [CZK]0
TrhHlavní trh
Obchodní skupina3
Počet kusů v emisi23914052 (k 30.9.2010)
Měna obchodováníCZK
Dividenda

Informace o emitentovi

Emitent cenného papíruKIT Digital, Inc.
Ulice168 Fifth Avenue, Suite 301
PSČ10010
ObecNew York
WWWwww.kitd.com
Pololetní zprávake stažení

Výroční zprávy

kitdgx012010.pdfke stažení

Předmět činnosti emitenta

poskytování softwarových řešení pro správu, řízení a prodej video obsahu na bázi internetových digitálních technologií

Чешские акции
AAA26,191,91%
CETV349,00-3,00%
ČEZ890,001,37%
ECM49,102,19%
ERSTE847,300,59%
FORTUNA108,400,37%
KITD187,00-0,27%
KB4 200,000,48%
NWR277,003,55%
ORCO213,001,43%
PEGAS445,00-0,34%
P.MORRIS9 110,00-11,38%
O2416,801,66%
UNIPETROL185,70-0,70%
VIG970,00-0,41%
индексы
PX1 241,900,76%
DAX7 254,633,06%
FTSE 1006 028,112,23%
CAC 404 006,652,51%
ATX2 845,941,88%
DJES 502 614,471,71%
BUX23 995,201,67%
WIG 202 930,291,46%
Russian dep.1 748,321,06%
DJI12 455,621,54%
Nasdaq2 801,082,04%
SP5001 331,541,44%
Nikkei 2259 606,821,76%
Фьючерсы на индексы
DJES 50 Fut.2 798,210,47%
DJI Fut.11 910,401,14%
Nasdaq Fut.2 242,960,65%
SP500 Fut.1 273,801,20%
Kommodity
Crude Oil109,821,42%
Brent122,641,08%
Gold1 503,990,51%
Cooper428,501,42%
Silver44,922,16%
Coal128,96-0,35%
Forex
EUR/USD1,45241,32%
EUR/GBP0,88520,75%
EUR/CHF1,29400,32%
EUR/PLN3,9641-0,08%
EUR/HUF264,3300-0,64%
EUR/RUB40,77820,59%
EUR/CZK24,19400,11%
PLN/CZK6,10340,17%
HUF/CZK9,15430,73%
RUB/CZK0,5935-0,32%
GBP/CZK27,3310-0,64%
USD/CZK16,6569-1,22%
USD/CHF0,8910-0,98%
USD/JPY82,3500-0,29%
USD/PLN2,7290-1,39%
USD/RUB28,0779-0,82%
USD/GBP0,6094-0,57%

Updated 20.4.2011 16:26

(Данные замедленные)

Cегодня 24.11. 2017
Нью-Йорк 13:29
open 02:31
Лондон 18:29
closed 13:31
Прага 19:29
closed 13:31
Прага 19:29
closed 13:46
Москва 21:29
closed 10:31
Токио 02:29
closed 06:31
cz ru hu pl ro si bg en
CAPITAL PARTNERS a.s. E-mail CAPITAL PARTNERS a.s.

Поиск:  

Stockmarket Google Finance Market Watch