ORCO PROPERTY GROUP S.A. - LU0122624777

курс

213,00

Смена3,00, 1,43%
объём46480
дата2.8.2011 18:30

Капитал Парнерс Лайнз

Комментарий

ORCO PROPERTY GR

Aktuality (dividendy, kalendář hospodářských výsledků apod.)

Hospodářské výsledky za 4Q, resp. celý rok 2010 by společnost měla zveřejnit 24.3.2011.

Řádná valná hromada společnosti je plánována na 28.4.2011. 

Společnost se nacházela v režimu „soudní ochrany, který byl po schválení tzv. záchranného plánu 19.5.2010 ukončen.

Informace o emisi

Druh investičního nástrojeakcie
Forma CPna majitele / doručitele
Podoba CPlistinný CP
Jmenovitá hodnota CP [CZK]0
TrhHlavní trh
Obchodní skupina3
Počet kusů v emisi12033866
Měna obchodováníCZK
Dividenda1,40 EUR (v roce 2008)

Informace o emitentovi

Emitent cenného papíruORCO PROPERTY GROUP S.A.
Ulice40, Parc d\'Activités
PSČL-8308
ObecCapellen
WWWwww.orcogroup.com

Výroční zprávy

orcoen12006ke stažení
orcoen22005ke stažení
orcoen12005ke stažení
orcocz22005ke stažení
orcocz12005ke stažení
orcoen22006ke stažení
orcoen32006ke stažení
orcoen42006ke stažení
orcoen42007ke stažení
orcoen32007ke stažení
orcoen22007ke stažení
orcoen12007ke stažení
orcoen12008ke stažení
orcoen22008ke stažení
OPG-Annual_Report_2009.pdfke stažení

Předmět činnosti emitenta

Přímé získávání nemovitostí a podílů, poskytování půjček společnostem, které jsou součástí skupiny

Чешские акции
AAA26,191,91%
CETV349,00-3,00%
ČEZ890,001,37%
ECM49,102,19%
ERSTE847,300,59%
FORTUNA108,400,37%
KITD187,00-0,27%
KB4 200,000,48%
NWR277,003,55%
ORCO213,001,43%
PEGAS445,00-0,34%
P.MORRIS9 110,00-11,38%
O2416,801,66%
UNIPETROL185,70-0,70%
VIG970,00-0,41%
индексы
PX1 241,900,76%
DAX7 254,633,06%
FTSE 1006 028,112,23%
CAC 404 006,652,51%
ATX2 845,941,88%
DJES 502 614,471,71%
BUX23 995,201,67%
WIG 202 930,291,46%
Russian dep.1 748,321,06%
DJI12 455,621,54%
Nasdaq2 801,082,04%
SP5001 331,541,44%
Nikkei 2259 606,821,76%
Фьючерсы на индексы
DJES 50 Fut.2 798,210,47%
DJI Fut.11 910,401,14%
Nasdaq Fut.2 242,960,65%
SP500 Fut.1 273,801,20%
Kommodity
Crude Oil109,821,42%
Brent122,641,08%
Gold1 503,990,51%
Cooper428,501,42%
Silver44,922,16%
Coal128,96-0,35%
Forex
EUR/USD1,45241,32%
EUR/GBP0,88520,75%
EUR/CHF1,29400,32%
EUR/PLN3,9641-0,08%
EUR/HUF264,3300-0,64%
EUR/RUB40,77820,59%
EUR/CZK24,19400,11%
PLN/CZK6,10340,17%
HUF/CZK9,15430,73%
RUB/CZK0,5935-0,32%
GBP/CZK27,3310-0,64%
USD/CZK16,6569-1,22%
USD/CHF0,8910-0,98%
USD/JPY82,3500-0,29%
USD/PLN2,7290-1,39%
USD/RUB28,0779-0,82%
USD/GBP0,6094-0,57%

Updated 20.4.2011 16:26

(Данные замедленные)

Cегодня 24.9. 2017
Нью-Йорк 13:45
closed 19:45
Лондон 18:45
closed 13:15
Прага 19:45
closed 13:15
Прага 19:45
closed 13:30
Москва 21:45
closed 10:15
Токио 02:45
closed 30:15
cz ru hu pl ro si bg en
CAPITAL PARTNERS a.s. E-mail CAPITAL PARTNERS a.s.

Поиск:  

Stockmarket Google Finance Market Watch