VIENNA INSURANCE GROUP - AT0000908504

курс

970,00

Смена-4,00, -0,41%
объём4475
дата2.8.2011 18:30

Капитал Парнерс Лайнз

Комментарий

VIENNA INSURANCE

Aktuality (dividendy, kalendář hospodářských výsledků apod.)

Kompletní konečné hospodářské výsledky za rok 2010 by společnost měla zveřejnit 31.3.2011.

Valná hromada je plánována na 6.5.2011 (tzv. ex-date a výplata dividendy, která je navrhována ve výši 1 EUR/akcii, je stanoveno na 16.5.).

Hospodářské výsledky za 1Q by společnost měla zveřejnit 17.5.2011.

Valná hromada společnosti v červnu 2010 schválila vyplacení dividendy ve výši 0,90 EUR/akcii. Rozhodné datum pro nárok bylo stanoveno na 2.7.2010, výplata pak na 5.7. (tzv. ex-date bylo 5.7.).

Informace o emisi

Druh investičního nástrojeakcie
Forma CPna majitele / doručitele
Podoba CPzaknihovaný CP
Jmenovitá hodnota CP [CZK]0
TrhHlavní trh
Obchodní skupina3
Počet kusů v emisi128000000
Měna obchodováníCZK
Dividenda0,90 EUR

Informace o emitentovi

Emitent cenného papíruVIENNA INSURANCE GROUP
UliceSchottenring 30
PSČ1010
ObecVídeň
WWWwww.wienerstaedtische.com
Pololetní zprávake stažení

Výroční zprávy

vigx012009.pdfke stažení
vigx012010.pdfke stažení

Předmět činnosti emitenta

Finanční služby - pojištění

Чешские акции
AAA26,191,91%
CETV349,00-3,00%
ČEZ890,001,37%
ECM49,102,19%
ERSTE847,300,59%
FORTUNA108,400,37%
KITD187,00-0,27%
KB4 200,000,48%
NWR277,003,55%
ORCO213,001,43%
PEGAS445,00-0,34%
P.MORRIS9 110,00-11,38%
O2416,801,66%
UNIPETROL185,70-0,70%
VIG970,00-0,41%
индексы
PX1 241,900,76%
DAX7 254,633,06%
FTSE 1006 028,112,23%
CAC 404 006,652,51%
ATX2 845,941,88%
DJES 502 614,471,71%
BUX23 995,201,67%
WIG 202 930,291,46%
Russian dep.1 748,321,06%
DJI12 455,621,54%
Nasdaq2 801,082,04%
SP5001 331,541,44%
Nikkei 2259 606,821,76%
Фьючерсы на индексы
DJES 50 Fut.2 798,210,47%
DJI Fut.11 910,401,14%
Nasdaq Fut.2 242,960,65%
SP500 Fut.1 273,801,20%
Kommodity
Crude Oil109,821,42%
Brent122,641,08%
Gold1 503,990,51%
Cooper428,501,42%
Silver44,922,16%
Coal128,96-0,35%
Forex
EUR/USD1,45241,32%
EUR/GBP0,88520,75%
EUR/CHF1,29400,32%
EUR/PLN3,9641-0,08%
EUR/HUF264,3300-0,64%
EUR/RUB40,77820,59%
EUR/CZK24,19400,11%
PLN/CZK6,10340,17%
HUF/CZK9,15430,73%
RUB/CZK0,5935-0,32%
GBP/CZK27,3310-0,64%
USD/CZK16,6569-1,22%
USD/CHF0,8910-0,98%
USD/JPY82,3500-0,29%
USD/PLN2,7290-1,39%
USD/RUB28,0779-0,82%
USD/GBP0,6094-0,57%

Updated 20.4.2011 16:26

(Данные замедленные)

Cегодня 23.9. 2017
Нью-Йорк 10:49
closed 46:41
Лондон 15:49
closed 40:11
Прага 16:49
closed 40:11
Прага 16:49
closed 40:26
Москва 18:49
closed 37:11
Токио 23:49
closed 33:11
cz ru hu pl ro si bg en
CAPITAL PARTNERS a.s. E-mail CAPITAL PARTNERS a.s.

Поиск:  

Stockmarket Google Finance Market Watch