PEGAS NONWOVENS SA - LU0275164910

Árfolyam

445,00

válltozás-1,50, -0,34%
mennyiség5536
Dátum2.8.2011 18:30

Rövid hírek/ Hot - line

Kommentárok

PEGAS NONWOVENS

Aktuality (dividendy, kalendář hospodářských výsledků apod.)

Hospodářské výsledky za 4Q, resp. rok 2010 by společnost měla zveřejnit 17.3.2011.

Představenstvo schválilo vyplatit v roce 2010 dividendu 0,95 EUR/akcii. Rozhodný den pro nárok byl stanoven na 22.10.2010 (ex-date tedy na 20.10). Výplata dividendy probíhá od 29.10. Obdobně jako např. v roce 2009 byla dividenda vyplacena z účtu emisního ážia Společnosti. Distribuce účtu emisního ážia nepodléhá srážkové dani v Lucembursku a bude tedy vyplacena investorům v hrubé výši. Investoři, kteří mají pochybnosti o svém způsobu zdanění v zemi své daňové rezidence, by se měli obrátit na svého daňového poradce.

Informace o emisi

Druh investičního nástrojeakcie
Forma CPna jméno
Podoba CPzaknihovaný CP
Jmenovitá hodnota CP [CZK]1,24 EUR
TrhHlavní trh
Obchodní skupina3
Počet kusů v emisi9229400
Měna obchodováníCZK
Dividenda0,95 EUR

Informace o emitentovi

Emitent cenného papíruPEGAS NONWOVENS SA
Ulice68-70 Boulevard de la Pétrusse
PSČL2320
ObecLucemburk
WWWwww.pegas.lu
Pololetní zprávake stažení

Výroční zprávy

PEGAS - Annual Report 2008.pdfke stažení
PEGAS - Annual Report 2009_EN.PDFke stažení

Předmět činnosti emitenta

Výroba netkaných textilií

SPAD
AAA26,191,91%
CETV349,00-3,00%
ČEZ890,001,37%
ECM49,102,19%
ERSTE847,300,59%
FORTUNA108,400,37%
KITD187,00-0,27%
KB4 200,000,48%
NWR277,003,55%
ORCO213,001,43%
PEGAS445,00-0,34%
P.MORRIS9 110,00-11,38%
O2416,801,66%
UNIPETROL185,70-0,70%
VIG970,00-0,41%
Indexek
PX1 241,900,76%
DAX7 254,633,06%
FTSE 1006 028,112,23%
CAC 404 006,652,51%
ATX2 845,941,88%
DJES 502 614,471,71%
BUX23 995,201,67%
WIG 202 930,291,46%
Russian dep.1 748,321,06%
DJI12 455,621,54%
Nasdaq2 801,082,04%
SP5001 331,541,44%
Nikkei 2259 606,821,76%
Futures az indexekre
DJES 50 Fut.2 798,210,47%
DJI Fut.11 910,401,14%
Nasdaq Fut.2 242,960,65%
SP500 Fut.1 273,801,20%
Komódok
Crude Oil109,821,42%
Brent122,641,08%
Gold1 503,990,51%
Cooper428,501,42%
Silver44,922,16%
Coal128,96-0,35%
Forex
EUR/USD1,45241,32%
EUR/GBP0,88520,75%
EUR/CHF1,29400,32%
EUR/PLN3,9641-0,08%
EUR/HUF264,3300-0,64%
EUR/RUB40,77820,59%
EUR/CZK24,19400,11%
PLN/CZK6,10340,17%
HUF/CZK9,15430,73%
RUB/CZK0,5935-0,32%
GBP/CZK27,3310-0,64%
USD/CZK16,6569-1,22%
USD/CHF0,8910-0,98%
USD/JPY82,3500-0,29%
USD/PLN2,7290-1,39%
USD/RUB28,0779-0,82%
USD/GBP0,6094-0,57%

Updated 20.4.2011 16:26

(Figyelmeztetés: az adatok megkésettek)

Mai nap 20.11. 2017
New York 15:49
open 00:11
London 20:49
closed 11:11
Frankfurt 21:49
closed 11:11
Prága 21:49
closed 11:26
Moszkva 23:49
closed 08:11
Tokio 04:49
closed 04:11
cz ru hu pl ro si bg en
CAPITAL PARTNERS a.s. E-mail CAPITAL PARTNERS a.s.

Keresés:  

Stockmarket Google Finance Market Watch