Kommentárok: ČEZ - CZ0005112300

5.3.2010 11:07

Kilátások

4.3.2010 20:18

Cseh riport 4.3.2010

15.2.2010 14:28

Heti áttekintés

1.2.2010 16:25

Heti elemzés

11.1.2010 14:54

Heti áttekintés

21.12.2009 14:38

Heti áttekintés

14.12.2009 14:39

Heti áttekintés

1.12.2009 09:02

Heti elemzés

16.11.2009 14:36

Heti áttekintés

9.11.2009 15:32

Heti áttekintés

2.11.2009 13:58

Heti áttekintés

26.10.2009 14:06

Heti áttekintés

19.10.2009 14:02

Heti áttekintés

12.10.2009 13:45

Heti áttekintés

24.8.2009 13:55

Heti áttekintés

10.8.2009 13:54

Heti áttekintés

6.7.2009 13:07

Heti áttekintés

29.6.2009 13:25

Heti áttekintés

22.6.2009 13:30

Heti áttekintés

15.6.2009 13:20

Heti áttekintés

25.5.2009 11:44

Heti áttekintés

18.5.2009 14:11

Heti elemzés

11.5.2009 17:27

Heti áttekintés

20.4.2009 15:56

Heti áttekintés

9.2.2009 13:47

Heti áttekintés

12.1.2009 12:15

Heti áttekintés

15.12.2008 11:30

Heti áttekintés

17.11.2008 11:42

Heti áttekintés

10.11.2008 11:29

Heti áttekintés

3.11.2008 11:40

Heti áttekintés

29.10.2008 08:20

Heti áttekintés

20.10.2008 11:34

Heti áttekintés

29.9.2008 12:02

Heti áttekintés

15.9.2008 13:13

Heti áttekintés

1.9.2008 12:34

Heti áttekintés

25.8.2008 14:41

Heti áttekintés

SPAD
AAA26,191,91%
CETV349,00-3,00%
ČEZ890,001,37%
ECM49,102,19%
ERSTE847,300,59%
FORTUNA108,400,37%
KITD187,00-0,27%
KB4 200,000,48%
NWR277,003,55%
ORCO213,001,43%
PEGAS445,00-0,34%
P.MORRIS9 110,00-11,38%
O2416,801,66%
UNIPETROL185,70-0,70%
VIG970,00-0,41%
Indexek
PX1 241,900,76%
DAX7 254,633,06%
FTSE 1006 028,112,23%
CAC 404 006,652,51%
ATX2 845,941,88%
DJES 502 614,471,71%
BUX23 995,201,67%
WIG 202 930,291,46%
Russian dep.1 748,321,06%
DJI12 455,621,54%
Nasdaq2 801,082,04%
SP5001 331,541,44%
Nikkei 2259 606,821,76%
Futures az indexekre
DJES 50 Fut.2 798,210,47%
DJI Fut.11 910,401,14%
Nasdaq Fut.2 242,960,65%
SP500 Fut.1 273,801,20%
Komódok
Crude Oil109,821,42%
Brent122,641,08%
Gold1 503,990,51%
Cooper428,501,42%
Silver44,922,16%
Coal128,96-0,35%
Forex
EUR/USD1,45241,32%
EUR/GBP0,88520,75%
EUR/CHF1,29400,32%
EUR/PLN3,9641-0,08%
EUR/HUF264,3300-0,64%
EUR/RUB40,77820,59%
EUR/CZK24,19400,11%
PLN/CZK6,10340,17%
HUF/CZK9,15430,73%
RUB/CZK0,5935-0,32%
GBP/CZK27,3310-0,64%
USD/CZK16,6569-1,22%
USD/CHF0,8910-0,98%
USD/JPY82,3500-0,29%
USD/PLN2,7290-1,39%
USD/RUB28,0779-0,82%
USD/GBP0,6094-0,57%

Updated 20.4.2011 16:26

(Figyelmeztetés: az adatok megkésettek)

Mai nap 20.4. 2021
New York 20:51
closed 12:39
London 01:51
closed 06:09
Frankfurt 02:51
closed 06:09
Prága 02:51
closed 06:24
Moszkva 04:51
closed 03:09
Tokio 09:51
open 05:09
cz ru hu pl ro si bg en
CAPITAL PARTNERS a.s. E-mail CAPITAL PARTNERS a.s.

Keresés:  

Stockmarket Google Finance Market Watch